Hej!

Jag heter Sophie Vuković och jobbar med en långfilm som söker just nu statister. Filmen regisseras av mig och produceras av produktionsbolaget Story (www.story.se). Filmen handlar om migration och om att växa upp mellan olika kulturer. 

Filmen baseras löst på mina egna upplevelser. Jag är född i forna Jugoslavien och letar därför efter skådespelare/statister som också har sitt ursprung där. Nedan finns specifik information om vilka personer vi söker. Jag undrar om ni kanske kan sprida denna information till de i era nätverk? OBS vi letar efter folk i Stockholmsområdet.

Vore oerhört tacksam! 


Statister/skådespelare med ursprung i Balkan/forna Jugoslavien sökes till långfilm: 

  • Tjejer mellan 13-16 år: Som ska spela ett gäng vänner som pratar kring skönhetsideal. Tidigare skådespelarvana är meriterande men absolut inte nödvändigt. Vi är mest intresserade av din personlighet och utstrålning. Om du har kompisar som du tror kan vara intresserade får ni gärna söka i grupp då vi letar efter flera tjejer som ska spela ett kompisgäng.  
 
  • Kvinna ca 20-30 år: Gärna tidigare skådespelarvana men rollen är utan dialog. Vi är mest intresserade av din personlighet/utstrålning. 

 

  • Man ca 30-40 år - Gärna tidigare skådespelarvana men det är inte nödvändigt. Vi är mer intresserade av din personlighet och utstrålning. Rollen är utan dialog. 

 

Casting kommer att hållas på Södermalm i Stockholm. Inspelning kommer ske i slutet av januari. Ersättning ingår. 

 

HUR DU SÖKER:

Mejla följande till Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.:

 

  • Bild  
  • Namn, ålder 
  • Kort presentation (gärna på video)
  • Ämne: Casting Story

 

 

 

Tack så mycket på förhand!

 

Bästa,

Sophie Vuković

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dizajn Mile Žižak

 

Joomla templates by Joomlashine