Drage Hrvatice i Hrvati!

 

Hrvatsko kulturno društvo Matija Gubec koje je osnovano davne 1970 godine treba vašu pomoć kako bi opstali i mogli dalje djelovati.

Uloga HKD Matija Gubec je bila vrlo značajna u stvaranju republike Hrvatske i u širenju istine o Hrvatima u Švedskoj, potreba i dalje postoji zbog promicanja interesa kako nas Hrvata tako i Hrvatske te da pokažemo Švedskoj državi da smo mi konstruktivan dio švedskog društva, to će nam biti lakše ako smo ujedinjeni.

Učlanjujući se u hrvatsko kulturno društvo Matija Gubec, pomažete hrvatsku zajednicu koja živi daleko od domovine Hrvatske i jačate veze među nama Hrvatima

Članom društva se postaje prihvaćanjem statuta društva i plaćanjem godišnje članarine koja iznosi 200 kruna za pojedinca i 400 kruna za čitavu obitelj.

Prednosti člana društva

Osim što pomažete hrvatsku zajednicu u očuvanju hrvatskih korijena, jačanju veza među  nama Hrvatima i učestvovanja u svim aktivnostima društva ukljućujući da birate i budete birani u upravu društva možete da povoljno koristite sljedeće:

- Iznajmljivanje lokala je povoljnije za članove 500 kr, za ostale 2000 kr
- Iznajmljivanje pecare povoljnije za članove 250 kr po raznju, za ostale 500 kr
- Korištenje roštilja, terena za boćanje je besplatno za članove, njihovu rodbinu i prijatelje
- Besplatno oglašavanje u našem domu i na našoj stranici www.hkd-matija-gubec.com

Moramo da napomenemo dagore navedene prednosti su samo za članove društva sav novac prikupljen od iznajmljivanja idu direktno za održavanje kluba!

 

Uprava HKD Matija Gubec
Barrstigen 46 
167 31 Bromma
Tel: 0760 - 929 189

 

Dizajn Mile Žižak

 

Joomla templates by Joomlashine